Børnebloggen

Lad dit barn sove i en kørepose

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at dit barn snart skal pakkes ekstra godt ind, når det er tid til at sove lur i barnevognen. Mange forældre er i tvivl om, hvor meget tøj deres barn egentlig skal have på. Skal du vælge en ulddragt eller en flyverdragt? Elefanthue eller hjelm? Luffer eller vanter? Med en kørepose er du som forælder hurtigt ude over problemet.

Giv dit barn en god sovetemperatur

En kørepose er kort fortalt en sovepose i lille størrelse. De fleste versioner har huller i ryggen til enten barnevogns- eller klapvognssele. Posen kan altså både bruges til at sove til middag og som en del af overtøjet, når I kører tur med klapvognen.

Køber du en kørepose, er vanter og futter som oftest overflødige. Køreposerne er dejlig varme, og du kan i efteråret og på de lunere vinterdage nøjes med det almindelige tøj i posen, hvor det vil være en god idé med en dragt i uld eller bomuld ude over tøjet, når vinteren og de koldere dage kommer.

Køreposer fra Sleepbag

En kørepose fra Sleepbag er funktionalitet og design i ét. Køreposen er lavet i mikrofiber med plys inderst og er med Outlast Adaptive Comfort, som er udviklet af NASA til rumdragter for en konstant behagelig temperatur. Posens ydre er med Media Termo Isolation, som er vind- og vandafvisende og egner sig derved også til ture i klapvognen.

  • Egnet til børn i alderen 0 – 3 år
  • Hele posen kan maskinvaskes og tørretumbles
  • Bæreplade kan tilkøbes

Du kan købe køreposerne fra Sleepbag til gode priser med en Pixizoo rabatkode.

Køreposer fra Voksi

Køreposerne fra Voksi hører til blandt de mest anbefalede. Det er en mindre version af de originale voksiposer, og køreposerne kan nemt være i combi- og klapvogne også. Voksi køreposerne er lavet i en kombination af uld og dun for en optimal temperatur til dit barn. Yderlaget er vind- og vandafvisende, så køreposen også er god til en tur i klapvognen på de kolde dage. Posen kan vokse med dit barn, da den har to overdele i forskellige størrelser. Voksiposen kan lynes op i fodenden for en bedre ventilation. Det skridsikre underlag gør, at den ligger stille og stabilt i barnevognen.

  • Egnet til børn i alderen 0 – 6 år
  • Ulddelen kan fryses og støvsuges

Med en Lekmer rabatkode kan du købe de lækre Voksi køreposer til markedets bedste priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *