Børnebloggen

Hvad giver du dine børns far i fars dags gave?

Fars dag falder traditionen tro på Grundlovsdag den 5. juni. Er din kæreste sød at tænke på dig, når det er mors dag i maj måned, vil det også være god stil at lade dit barn give sin far en ting på fars dag. Og det vil også være en sød tanke, hvis mors dag alligevel er gået forbi din kærestes næse. Men hvad skal du finde på til din kæreste? Her får du 3 oplagte gaveideer, som enhver mand eller far vil elske.

1. Udstyr til grillen

På denne tid af året er det ved at være tid til at finde grillen frem (hvis altså ikke I er den type familie, der griller året rundt). De fleste mænd er vilde med at grille, og nu er det den perfekte tid til at give din kæreste noget nyt grej til grillen. Giv ham en praktisk grillmåtte, som sikrer, at kødet ikke brænder på, og som holder grillen dejlig ren. Den vil han takke dig for hver eneste gang, at han er færdig med at grille og ikke behøver at rengøre risten for kødrester og kødsaft, der har det med at sætte sig godt og grundigt fast.

2. Noget hjemmelavet fra dit barn

Der er ikke noget, der kan gøre en forælder blød om hjertet som en hjemmelavet gave fra sit barn. Tag dig tid til at tegne en tegning med dit barn en dag, hvor far ikke er hjemme, eller lav en perleplade. Stoltheden vil lyse ud af dit barns øjne, når han eller hun forærer den hjemmelavede gave til far, og fars øjne vil lyse mindst lige så meget, når han åbner gaven og finder en ting indeni, som din datter eller søn har lavet til ham. Det er tanken, der tæller – især når det gælder gaver fra børn.

3. Forkæl ham med noget godt til ganen

Hvad enten din kæreste er vild med specialøl, mørk chokolade eller noget helt tredje, så brug fars dag som anledning til at vise ham, at du gerne vil forkæle ham med noget, som han elsker. Det er dig, der kender ham bedst, og derfor ved kun præcis du, hvad der vil falde i hans smag. Og måske er du så heldig, at han gerne vil dele med dig, så du også kan få fornøjelse af den gave, som I giver ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *