Børnebloggen

Britax Römer har autostole i høj kvalitet

Når du skal have dine småbørn med i bilen, så skal de sidde forsvarligt, så de ikke risikerer at komme noget til, hvis der skulle forekomme hårde opbremsninger eller trafikuheld under kørslen. Loven kræver, at du anvender en godkendt autostol til fastspænding af småbørn under 15 kg, når du tager dem med i bilen. På den måde kan du også være sikker på, at de er sikret bedst muligt. Der findes masser af forskellige typer autostole på markedet, og de fleste minder en del om hinanden både i funktioner og pris, men måske bør du overveje en autostol i mærket Britax Römer, da firmaet er førende på området på grund af deres høje kvalitet.

Hvad er Britax Römer?

Oprindeligt fandtes der to store producenter i verden på markedet for autostole nemlig tyske Römer samt engelske Britax, og begge startede i 1930´erne, så de har virkelig mange års erfaring bag sig. Det undrede ingen, at de i 1979 fusionerede, fordi deres produkter i bund og grund minder meget om hinanden. Begge har satset på en høj kvalitet med robuste materialer, der samtidig giver en høj grad af sikkerhed.

Moderne autostole anvender det universale isofix fastspændingssystem, og desuden er Britax Römer kendetegnet ved komfort og brugervenlighed i topklasse. Test viser, at hvis en autostol er for hård eller ubekvem, så vil børnene snart begynde at græde, men dette er ikke tilfældet for autostole af mærket Britax Römer.

I dag er Britax Römer autostole og klapvogne blandt de mest anbefalede og anerkendte mærker, så derfor bør du også overveje dette mærke, der forhandles hos de fleste større butikker med babyartikler.

Firmaet er faktisk foregangseksempel for hele branchen, da de er med til at indføre nye standarder indenfor sikkerhed og kvalitet. Selvom firmaerne fusionerede for knap 40 år siden, så markedsføres de stadig under deres separate navne i deres hjemlande mest på grund af traditionerne.

Britax Römer i Danmark

Der findes mange steder i Danmark, hvor du kan købe Britax Römer produkter, og eksempelvis kan du finde alle deres varer i den landsdækkende butikskæde Kære Børn. Den hurtigste og nemmeste måde at danne sig et overblik over deres produktsortiment er ved at gå ind på en webshop på nettet, hvor det også er muligt at købe varerne. Du kan derfor finde et stort udvalg af Britax Römer på Kære Børns webshop, hvor der især findes mange autostole men også andre babyartikler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *