Legetøj

Sikker skolestart med Ticket to heaven

 

Kalenderen siger midt august, og det betyder endelig at børnene kan sendes i børnehave og skole. I forhold til mig selv, er det ret så rart at børnene endelig kan sendes af sted og ud af døren, så de ikke længere kan komme op at toppes, fordi de er begyndt at kede sig.

Nyt udstyr skal der til

Selvom det er rart at kunne sende børnene af sted i skole igen, kan man desværre ikke komme udenom, at der skal punges ud til nyt udstyr i form af skoletasker, penalhuse, blyanter og hvad der ellers alt findes. MEN det er næsten nemmere sagt, end det er gjort. For som det sikkert er gået op for dig, vrimler det med skoletasker i alskens størrelser og farver. Af egen erfaring kan jeg selv sige, at jeg har været helt rådvild og frustreret over, at jeg ikke har kunnet finde skoletasker, som børnene har kunnet lide. Lige indtil jeg stødte på Ticket to heaven!

Funktionel skoletaske

Nu skal det ikke lyde som om, at jeg vil påvirke jer alt for meget, men jeg vil virkelig gerne anbefale jer at præsentere skoletasker fra Ticket to heaven til jeres børn, da de har de fedeste skoletasker på markedet (synes jeg og mine børn i hvert fald). De er smarte, moderne og kan findes i alle mulige mønstre, hvilket jeg synes er ret fedt for mine børn. For indrømmet kan skoletasker virke lidt nørdet, lidt kedelige og ikke særlig prangende. Men, det må jeg altså sige, at Ticket to heaven har vendt fuldstændig op og ned på!

Har I lidt tid, synes jeg I skal tjekke deres skoletasker ud, som i blandt andet kan finde hos Stylepit.

God shopping herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *