Alt om børnetøj

Sokker – et mareridt!

Undgå slidte sokker

Smider du masser af sokker ud, fordi der er hul i dem? Synes du endda at de bare ryger på stribe, og at du hele tiden skal købe nye til dine børn? Du keder det sikkert alt for godt, og det gør jeg også! Et nærliggende sparetip ville selvfølgelig være, at man kunne stoppe sokkerne, når der kommer huller i. Men, det gider man heller ikke bruge tid på, vel? Derfor vil jeg gerne give andre tips til, hvordan du kan spare penge på dine børns sokker. Tips, jeg selv bruger til mine børns, og som virkelig virker.

Tips til slidte sokker

Det kan godt være, det er et meget mærkeligt råd, men det virker altså. For der er nemlig en grund til, at slitagen bliver så stor – og det er nemlig, at fødderne er alt for ru. Hvis man ikke fjerner hård hud fra fødderne, bliver de nogle steder ru (også ved vores børn), og det går hårdt ud over sokkerne. Så gør man ikke noget ved den hårde hud, som kommer sig af mange skridt i hverdagen, så ender mange sokker i skraldespanden. Så det er bare med at gå i gang med at give børnene fodbad hver dag!

Vælg kvalitetssokker

Et andet, og måske nemmere råd, er at købe dyrere kvalitetssokker i godt materiale. Ja, det er lidt dyrere for pengepungen, når dankortet skal svinges igennem, men det er billigere i længden, da man slipper for at købe sokker konstant. Godt materiale gør en del – det ved vi jo selv fra vores eget tøj. Kombinerer du begge dele er det selvfølgelig fuldstændig optimalt – så vil du helt sikkert slippe for at smide sokker ud i lang tid!

Gode kvalitetssokker kan du f.eks finde på Stylepit, hvor de råder over en masse sokker i god kvalitet fra brands såsom Nike. Sokkerne passer forresten perfekt til super fede sko som Vans eller Converse. Det er enkelt og nemt, og du behøver blot gå ind på hjemmesiden og gå under kategorien strømper.

Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *