Legetøj

Bobles elefant til dit aktive barn

Køb en Bobles elefant og støt Aids fonden

En anderledes måde at støtte Aids fonden på er ved at købe en bobles elefant med 2 unger. Du er med andre ord med til at støtte et barns liv uden Aids. Bobles elefant med unger er set hos Coolshop i lyserød.

Den er lavet af Eva skum, et behageligt skummateriale, der er skønt for dit barn. Bobles elefant kan bruges som gave både til piger eller drenge og er god i et aktivitetsrum eller legeværelse. Den er egnet til børn i alderen 0-6 år. Den er ideel til institutioner, dagplejere eller børnehaver. Eller hvad med dit barns værelse?

Bobles aktivitets legetøj

Bobles elefant findes også uden unger. Den er lidt billigere, men stadigvæk af samme gode kvalitet. Udover Bobles elefant findes Bobles frø, Bobles fisk, Bobles kylling, Bobles krokodille og mange andre. Bobles er det perfekte stykke legetøj til dit aktive barn. Udover dyretemaet, findes også en masse funktionelle stykker legetøj fra Bobles blandt andet en Zoo parade vippe, Zoo parade skammel, Bobles tumlegulv, Bobles gynge, Bobles donut, lydboks og mange andre ting. Ligegyldigt hvad er et besøg hos Coolshop her op til jul en god ide!

Derfor er Bobles populært

Udover at støtte Aids fonden med en Bobles elefant, som er et vældig godt initiativ, så er hele idéen bag Bobles fantastisk. Jeg ser Bobles som alletiders, hvis man gerne vil understøtte det aktive læringsmiljø, hvor muskler og krop anvendes som en naturlig del af legen. Jeg kan godt se fordele i teknologi og IPads til 3 årige, men jeg kan bestemt også se ulemperne. Det er en kendsgerning, at inaktivitet er usundt på alle måder, og derfor kan jeg rigtig godt lide Bobles. Indbydende leg, sjove skumdyr, legetøj der kan anvendes inde og ude, findes i flere priskategorier, træner barnets motorik og praktiske færdigheder. Legetøjet kan anvendes til børn, der leger alene eller sammen med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *