Legetøj

Et spændende stetoskop til de nysgerrige, legende børn

Børn har en fantasi som ingen andre, og det gælder i særdeleshed også mine børn. De leger lege som aldrig før, og jeg må sige, at de har noget af en fantasi, når det kommer til dette. Jeg kan derfor godt lide at forære dem ting engang imellem, som sætter lidt ekstra fut i den øverste etage. Denne gang har jeg givet dem et stetoskop.

Stetoskop sætter gang i legen

Du husker det nok også selv; hvis ikke det var mor-far-barn legen, der var på banen, så var det doktorlegen. Hvorfor jeg selv legede det og min børn nu også gør, er lidt et mysterium. Om ikke andet har de det sjovt med det, og det havde jeg helt sikkert også dengang, selvom minderne ligger langt væk. Derfor har jeg naturligvis foræret dem et stetoskop (ikke et direkte fra lægen eller sygehuset naturligvis). Jeg fandt det tilfældigvis en dag jeg kiggede på nettet, og tænkte med det samme, at det måtte de bare have!

Legen stopper aldrig

-Og hvor var det bare godt, at jeg gjorde det! Aldrig har de leget doktor og patient så meget, som de gør nu, efter de fik det flotte stetoskop. Det er gået direkte i fantasien på dem, og de lader ikke til at stoppe lige foreløbigt. Jeg kan kun anbefale at købe et stetoskop ved en legetøjsforhandler, da det giver børnene mange gode timer med hinanden – som er uerstattelige. Så allerede nu går jeg og tænker over, hvad det næste lille stykke legetøj mon skal være? Mon en lille lægetaske, de kan have værktøjerne i? Det tror jeg vist nok!

Hvad gør I selv derhjemme for at sætte gang i børnene kreative tanker? Det er altid hyggeligt og inspirerende at læse om andres idéer og måder at opdrage på. Så smid gerne en kommentar eller to, så vi kan dele vores erfaringer med hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *