Børnebloggen

Pakkeliste til når barnet skal med på konference

Dit barn føler sig lidt sløj til morgen, og inderst inde ved du godt, at det nok er et spil for galleriet. Du står i den situation, at du skal på konference og ingen fra familien har mulighed for at lege babysitter for en dag. Der er ikke andet at gøre end at tage guldklumpen med på konference.

Hold dit barn beskæftiget

Det er ingen skam at tage barnet med på konference, da det kan være en lærerig oplevelse. Det er her en god idé, at du har skænket formålet med denne dag en tanke. Alt afhængig af barnets alder, er det vigtigt at forklare, hvad det vil sige at være på en konference, og hvad du arbejder med.

Regler for dagen skal remses op inden du går til møder. Hvad må man, og hvad må man ikke, og det gør dit arbejde og deltagelse i møder nemmere, hvis dit barn er beskæftiget. Lige meget alder er underholdning den bedste løsning for at få et glad og stille barn. Her er den bedste underholdning en iPad, da du her kan spille, læse, høre musik, se tv og meget mere uden, hvilket gør, at du ikke skal pakke en kæmpe taske hjemmefra.

Husk for gudskyld høretelefoner til iPad’en for at undgå bemærkninger fra kollegerne. Hvis barnet er lidt yngre er det måske en god idé med en bamse, tegneblok eller noget andet yndlingslegetøj.

Snacks – man må godt

Inden du og dit barn tropper op til dagens konference i København, skal du ha pakket en snack-pose med kiks, frugt, grønt, knækbrød og gifler, som dit barn kan nyde til en god film på iPad’en.

Det er en god idé ikke at pakke for meget sukker og søde sager i godteposen, da barnet kan gå hen og få alt for meget energi. Du ved selv, hvad dit barn kan tåle, så du pakker derfor alt efter behov. Børnepasning og aktivitetslokaler kan findes på konferencer i København, men det er altid godt at være forberedt hjemmefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *