Børnebloggen

Indret børneværelset med Flexa

Børn vokser med lynets hast; de går fra at sove inde hos dig og din partner, til pludseligt at skulle have deres egne værelser. Hvis det er første gang, at du har et barn, som skal flytte fra dit til sit eget værelse, kan det være svært at finde ud af, hvad man alt skal anskaffe sig til børneværelset. Men, det hjælper Flexa heldigvis på.

En højseng byder op til leg

Er der noget, som børn elsker er det at lege. Deres ustoppelige fantasi og kreativitet synes til tider ingen ende at have, og det bliver kun bedre med en højseng, hvor dit barn har mulighed for at opdigte lege, som det ellers ikke ville være fundet på. Vil du gerne have en højseng i god kvalitet, er den bedste mulighed set fra mit synspunkt en højseng fra Flexa. Jeg har stort ikke indrettet med andet end Flexa på mit barns værelse, da det simpelthen bare holder så godt, og kan gå i arv til den næste i rækkefølgen.

En god reol skal der til

Noget helt andet som jeg personligt synes, ikke kan undværes på børneværelset, er en god reol. Selvom man virkelig ihærdigt prøver ikke at købe alt for meget legetøj, bøger og andet underholdning til ens barn, synes det alligevel at hobe sig op og flyde rundt omkring på børneværelset alligevel! Der er en reol fantastisk at have med at gøre, da man kan flytte det legetøj, der fylder og roder allermest op på den øverste hylde, så bebs ikke kan få fat på det! Derudover er det generelt bare rart, da man kan få skabt et system til trods for, at det til tider hurtigt bliver rodet ud igen.

Tænk praktisk i forhold til indretningen af det nye børneværelse, og du vil opdage, at det slet ikke er så slemt endda!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *