Børnebloggen

Brug søde citater til kæresten

De fleste er glade for en kærlighedserklæring, og især hvis det kommer fra ens kæreste. Ofte bliver de samme ord og vendinger sagt lidt for tit og kan virke fortærsket, hvis ikke de fornyes en gang i mellem. I sådan en situation kan et sødt citat eller ordsprog være guld værd og være med til at give begge parter et nyt perspektiv på kærlighed. Der er mange måder at bruge søde citater på i hverdagen, og der er derfor utallige andre måder at sige ”jeg elsker dig” på end alene med de tre ord.

Skriv et personligt fødselsdagskort

Har din kæreste fødselsdag, og vil du gerne gøre noget ekstra særligt ud af det, så er det ikke kun selve gaven, der er vigtig. Skriver du et flot kort og krydrer det med et velvalgt citat fyldt med kærlighed og omtanke, giver det ekstra plus på kontoen. Frem for et simpelt til- og frakort med både giverens og modtagerens navn, giver det bare lidt ekstra at der er skrevet en personlig hilsen på kortet. Få inspiration til søde citater her.

Hold en tale til en særlig lejlighed

Taler til bryllupper og særlige anledninger er meget personlige og ofte fyldt med mange dybe følelser. Men har man ikke talent for at skrive lange taler, kan det være hjælpsomt at bruge nogle citater til at udtrykke de følelser, man ikke selv kan sætte ord på. Det kan ofte hjælpe at bruge en andens ord, hvis ens egne ikke altid slår til, og ofte har citater ekstra pondus ved publikum, da de stammer fra en kendt person.

Brug gerne på citatet som en rød tråd i talen, men husk også at brug dine personlige oplevelser og følelser, da det er dem der betyder mest.

En plakat med et sødt citat

Plakater er blevet det helt store inden for indretning i løbet af de sidste par år, og blandt dem er citatplakater blevet meget populære. Om det er et filmcitat, et digt om kærlighed eller et sjovt ordsprog, så er citater flotte at bruge i indretningen. Det er en god måde at vise personlighed i sin indretning, og kan give gæster stof til eftertanke eller give dem et smil på læben.

Har man som par et citat, der betyder noget helt særligt, kan det være en skøn gave til hinanden at få lavet en plakat med citatet. På den måde så kan man kigge på plakaten hver dag og blive mindet om kærligheden til hinanden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *