Børnebloggen

5 ting, du glemmer at købe, inden du får et barn

Et regnslag

De færreste tænker over det, før de selv står med et barn midt i det største regnvejr nogensinde. Og derfor har vi tilføjet den på listen. Et godt regnslag i det danske vejr er noget nær essentielt, fordi du ikke kan undgå at skulle ud med din baby i regnen.

Britax Römer laver nogle fantastiske regnslag, som passer godt til deres barnevogne. Kig dig lidt omkring, og sørg for, at de passer til jeres barnevogn.

Stofbleer

Vi mener ikke bare fem stofbleer. Vi mener 20-30-40 stofbleer! Du kan aldrig få nok af disse bløde, praktiske klude. I starten er det altså bare ikke lige alle, der får vasket tøj. Så er det godt, hvis du har rigeligt i skuffen.

Babyolie

Med alle de bleer, der skal skiftes i løbet af dagen, kan det være hårdt for barnerumperne. Når vejret skifter til koldere tider, kan det være rigtig hårdt for de store, bløde kinder. Det er derfor rigtig fint med en multiolie, som både kan komme i ansigtet og på bagen.

En olie er også rar at dryppe i dit barns badekar, når I engang når så langt. Så er der lidt ekstra fugt til den smørbløde babyhud.

D-dråber

Fra dit barn er to uger og til det er to år skal han eller hun have D-dråber, som er D-vitamin på dråbe. D-vitamin styrker dannelsen af dit barns knogler samt immunforsvar. Især i perioden op til 2 års-alderen vil dit barn vokse meget hurtigt, og derfor bliver deres immunforsvar svækket.

D-vitamin er normalt noget, vi får fra solens stråler, og fordi små børn ikke eksponeres meget for solen i deres første leveår, er det vigtigt med tilskud af D-dråber.

Neglesaks

I starten er dit barns negle så bløde, at det fint kan fungere at nulre negle, når de bliver for lange. Men på et tidspunkt styrkes de, og så er det en rigtig god idé med en neglesaks, som passer i størrelsen til dit barn. Du vil nødig have en for stor en, da risikoen for uheld er større, jo større den er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/decoykids/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/decoykids/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107