Børnebloggen

Tag på børnevenlig vinterferie i Zillertal i Østrig

For mange familier er det blevet en tradition og et must at tage på skiferie en gang om året. Det er en anderledes og aktiv måde at holde ferie med familien på som mange mennesker nyder. Det er også en spændende ferieform for børn, der ofte nyder at komme ud i naturen og være aktive i løbet af dagen. Om aftenen vil børnene helt sikker være kørt godt trætte, så der er plads til masser af voksentid.

Tag børnene med på skiferien

Det kan være noget af en omvæltning at tage på skiferie efter man har fået børn. Ikke desto mindre er det dog en rigtig god måde for familier at holde ferie på, da man får en helt masse unikke og spændende oplevelser sammen.

Har man været vant til at tage på skiferie med vennerne, er der dog et par kompromiser man må møde, når det kommer til familieskiferien. Når man har børnene med på skiferie, kræver det nemlig at man er meget på og tager sig af dem, særligt når de er helt små og skal lære at stå på ski.

Mens børnene er små, må man skiftes lidt til at udfordre pisterne og være ved børnenes side. Og når de bliver lidt ældre og måske er bedre i stand til at finde nogle andre børn at snakke med, kan man nemmere overlade dem sammen med skiguiden og de andre børn.

Børnevenlig skiferie i Zillertal i Østrig

Du kan for eksempel booke din skiferie med familien til Zillertal i Østrig, der er et skiområde bestående af otte forskellige byer og fem forskellige skiområder. Her er der nemlig rigtige gode faciliteter for børn og familier, der med sikkerhed kan få nogle gode og aktive skiminder der.

Der er i øvrigt også mulighed for langrend, hvilket kan være en rigtig sjov familieaktivitet, der med sikkerhed vil frembringe en masse sjov og grin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *