Alt om børnetøj

Tøjbyttedag

I min vennekreds er vi kommet på en genial ide. Den er sikkert udbredt andre steder, men for jer, der ikke har prøvet det, vil jeg hermed gerne slå et slag for tøjbyttedage. Det går kort fortalt ud på, at man mødes en masse veninder, veninders veninder osv., jo flere jo bedre, og tager alt det tøj med, som børnene ikke længere kan passe. Og så bytter/køber/sælger man på kryds og på tværs. Vi plejer også at tage vores eget tøj med, som vi måske ikke bruger mere, ikke kan passe eller lignende, og så kan man være heldig at gå hjem med nyt tøj til både sig selv og til ens børn for ingen eller næsten ingen penge. Genialt!

Der plejer at være en der melder sig som vært, og så opretter vi en begivenhed på Facebook, hvor man kan invitere hvem man vil (værten bestemmer max antal gæster). Enten laver værten så lidt lækkert, og man deles om at betale udgifterne, eller alle tager lidt forskelligt med hver. Man kan vælge at gøre det med eller uden børn, men uanset hvordan vi har gjort, så har det altid endt med at være udbytterigt og ikke mindst rigtig hyggeligt.

Du kan læse mere om tøjbytte dage for børn inde på den her artikel fra altomboern.dk, og hvis du er heldig kan du endda finde en byttedag i nærheden af hvor du bor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *