Tøjmærker

Småfolk – Retrolook til børn

Er du vild med retro, og ønsker du at give noget af din retro kærlighed videre til dit barn? Læs med her og få gode ideer til hvordan. 

Hvis du ønsker at videregive noget af din kærlighed til retro til dit barn, kan det være en god ide at iklæde dit barn Småfolk børnetøj. Ideen om mærket kom til verden i 2004, men det blev først til reel virkelighed i 2007, hvor den første butik blev åbnet i Holbæk. Småfolk børnetøj er i dag et af de mest populære retro-mærker i Danmark.

Småfolk børnetøjs design

Småfolk er kendetegnet med 70’er retrostil og en masse fantasifulde prints.  Mærket er desuden også kendt for sin fantastiske kvalitet, der gør det super rart for børnene at lege i tøjet, og så er det altid i glade farver. 85% af kollektionen og næsten 100% af baby kollektionen er oekotex certificeret. Småfolks kollektioner er lavet så de passer sammen fra kollektion til kollektion, så dit tøj kan mixes med tidligere eller nye kollektioner.

Hvor køber jeg børnetøjet?

Børnetøjet kan købes flere steder, det kan blandt andet købes på kids-world.dk og du kan se deres store udvalg af flot børnetøj i retrostil, der passer perfekt til sommeren med alle glade farver, lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *