Alt om børnetøj

Fodtøj til børn er det vigtigste outfit

Som alle andre forældre (går jeg ud fra), har jeg oplevet at skulle igennem alle mulige forskellige slags støvler til mine børn for at finde de rette, som ikke går i stykker med det samme de træder ind i børnehaven. Jeg ved ikke, om jeg generelt bare har været uheldig angående mine køb til mine børn, men jeg vil nu alligevel gerne dele mine erfaringer med jer. For det ville være rart, hvis I kunne undgå samme bøvl som jeg!

Lad jer ikke snyde af tilbud

Ja, det virker mærkeligt at skrive det, for tilbud er nu engang rarest, når man har flere børn. Men, jeg har nu flere gange været udsat for at købe støvler til mine børn, som har været for billige. Det gælder både gummistøvler og vinterstøvler. Det har været for fristende for mig at købe støvler til 100 kroner i tilbudsavisen – jeg vil gerne fraråde jer det, medmindre det er et par kvalitetsstøvler fra et godt brand som f.eks. Hummel fashion. Så er det selvfølgelig helt ok at gå efter at spare mange penge!

Fifs til valg af støvler

Det er vigtigt at være meget opmærksom på størrelsen og kvaliteten af det materiale, støvlerne er lavet af. Regel nummer 1 er derfor at tage børnene med, når der skal købes støvler – for størrelsen varierer meget fra brand til brand. Så det er desværre ikke nok bare selv at tage ud på shopping og købe den størrelse, børnene plejer at have. Hvad enten de vil det eller ej, skal de have målt foden i butikken og samtidig prøve støvlerne af inden dankortet tages i brug. Husk at være opmærksom på syninger eller steder, hvor støvlerne er limet sammen eller lignende – du vil tydeligt kunne se, om støvlen vil holde til vind og vejr eller ej.

Vil du gerne gøre det nemmere for dig selv, er det muligt at købe støvler både let og billigt hos den store danske online modebutik Stylepit, da de har en anvendelig størrelsesguide, som er yderst brugbar og til at stole på. Så det er en mulighed, hvis du slet ikke kan få børnene slæbt med. Hos Stylepit fandt jeg forresten også nogle super søde Birkenstock sandaler til mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *