Vintertøj

Vælg de rigtige skibukser

Vi har tidligere skrevet et indlæg om at vælge den rigtige skijakke til skiferien. Men hvad med bukserne? Er de ikke lige så vigtige? Jo, det er de. At vælge de rigtige skibukser er mindst lige så vigtigt som at vælge den rigtige jakke. Så her kommer et par tips til når du skal ud og købe skibukser.

Hvis man ikke vælger de rigtige skibukser, så vil man før eller siden ende med en våd numse (med mindre man er MEGET rutineret), og det er bare ikke rart.

Hot or not indenfor skibukser til børn

Det allerbedste man kan vælge, er et par skalbukser (shell-bukser). Derudover skal man sørge for, at stoffet til skibukserne er lavet af Gore-Tex eller tilsvarende materiale med membran i. Skibukserne må meget gerne gå højt op i livet, så man ikke får sne ind på maven, når man styrter. (Nej, det ser ikke smart ud, men det er virkelig praktisk, og man kan alligevel ikke se det, når du har jakken uden på). De skal kunne justeres i livet (især til børn), og må meget gerne have enten seler eller bælte. Desuden skal de være slidstærke, især på indersiden og ved numsen.

Hvilke farver man vælger til sine skibukser er et temperamentsspørgsmål. Som nævnt under valg af skijakker, er det en god ide at vælge en skijakke i stærke farver til ens børn, så man let kan kende dem på pisterne. Men har man en jakke i stærke farver, er det faktisk lige meget hvad farve bukserne har. Jeg vil dog af erfaring fraråde hvide skibukser til børn (og urutinerede løbere), men som sagt, det er et temperamentsspørgsmål.

Jeg og min familie har købt meget skitøj hos billigsport24.dk, og du kan se deres udvalg af skibukser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/decoykids/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/decoykids/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107