Sportsudstyr til børn

Sådan vælger du de rigtige skijakker til børn

Vi er en aktiv familie i min familie. Vi er ude så ofte vi kan, uanset vejret. Derfor er det vigtigt, at vi alle har de rigtige skibukser og skijakker. Både når vi er på skiferie, men også når vi er på tur i skoven i november måned eller på naturlegepladsen i januar. Men det kan være svært at vide, hvad man skal gå efter, og her vil jeg komme med nogle råd til, hvordan I vælger de rigtige skijakker til hele familien.

Gode skijakker har en god membran, som fx Gore-Tex eller tilsvarende. Det holder vand og fugt ude. Derudover skal de have justerbare hætter og underkanter, og det gælder både for børn og voksne. Der er ikke noget værre end at få sne ind på maven!

Skijakkerne skal også have tapede eller svejsede sømme, det hjælper også med at holde vandet ude. Der skal være justerbar lukning ved håndleddene, og der skal gerne være mange lommer i forskellige størrelser. Man render ikke rundt med tasker på pisterne eller i skoven. Den ene lomme må meget gerne være i venstre ærme til opbevaring af liftkort.

Vælg smarte skijakker til ungerne

Et andet godt tip er at vælge jakker til ungerne i farver, der kan ses. Jeg har fundet rigtig flotte og sjove skijakker hos billigsport24.Gerne forskellige til hvert barn, så man let kan kende sit barn på afstand.

Det kan for øvrigt også anbefales til voksne, der har det med at blive væk på pisterne! Det kan nemlig også være rart for børnene at kunne kende deres forældre på afstand.

I kan købe skijakker hos Billigsport24.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *