Sportsudstyr til børn

Gode råd ved køb af badmintonketcher til børn

En af mine børn er netop startet til badminton. Og hvilken krig det dog var at finde den helt rette badmintonketcher, som var god nok. Jeg fandt ud af, at en badmintonketcher ikke blot er en ketcher, nej den er skam meget mere end det! Så for at redde jer for forvirring og frustration, giver jeg jer mine bedste råd, når I skal ud at handle den første ketscher af slagsen.

Vælg det rette materiale

Jeg fandt ud af, at det er en hel verden for sig at finde en badmintonketcher. Dog fandt jeg frem til, at man i starten sagtens kan nøjes med en ketcher lavet af aluminium. Det er de billigste – og det synes jeg er ganske fint, når jeg endnu ikke ved, om han vil blive ved med at dyrke sporten. Bliver han dog ved med at hænge i, kan det godt betale sig at investere i en ketcher lavet af grafit eller glasfiber. Det er dyrere end ketchere lavet af aluminium, men de er til gengæld også en del bedre i forhold til slagkraften.

Vær opmærksom på opstrengningen

Ydermere fandt jeg ud af, at opstregningen af ketcheren også er et vigtigt punkt. I hvert fald hvis han skal blive ved med at dyrke badminton.  For blød eller hård opstrengning afhænger helt og aldeles af ens spillestil og fysiske styrke. For at give et eksempel; en blød opstrengning giver mere kraft i slagene, mens en hård opstrengning giver mere kontrol. Ja, det kan være en hel jungle at finde ud af, hvilken ketcher der lever op til alt dette!

Her til at starte med var det blot disse to råd, som jeg sørgede for at komme til live. Jeg syntes ikke andet var nødvendigt, nu hvor han lige er startet. Men, ellers er det blot at søge lidt rundt på nettet eller henvende dig til en butiksassistent. De har styr på sagerne.

Du kan finde gode badmintonketchere på coolshop.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *