Om Decoykids

Decoy kids – Din blog om børn og børnetøj

Decoy kids er din direkte adgang til alt det bedste inden for personlige blog indlæg om børn, anmeldelser af alt det nyeste og lækreste tøj til børn og en hel masse andet.

Decoy kids børneblog

Decoy kids børneblog giver dig direkte adgang til tanker, refleksioner og ideer til en hverdag, der er præget af livet med to små børn og alt hvad dertil hører. Du kan læse spændende små historier fra børnenes hverdag eller måske en lille sjov anekdote om sokkemonsteret og dets irriterende betydning for bestanden af sokker i husstanden. Så er du til humoristiske indlæg om hverdagens små eventyr med børn så er decoykids det rette sted for dig!

 

Decoy kids holder dig opdateret om alt indenfor børnetøj

Decoy kids byder ikke kun på en spændende blog om livet med børn, men også på anmeldelser af alt det bedste inden for børnetøj. Lad dig inspirere af gode anmeldelser af børnetøj, eller lad dig guide videre til forskellige børnetøj webbutikker hvor du kan købe alt hvad du står og mangler til spotpris. Er du til børnetøj er Decoykids altså også lige den side du står og mangler!

 

Har du selv noget at bidrage med

Her på sitet vil vi også meget gerne modtage bidrag og tips fra dig så vi kan gøre siden endnu bedre. Har du derfor et eller andet du gerne vil dele med os så skriv gerne en kommentar eventuelt inklusiv din mailadresse så får du svar eller en mail retur så hurtigt som muligt.

 

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *