Tøjmærker

Klæd dit barn på i skønt Danefæ børnetøj

Trænger dit barn til nyt tøj? Kender du til Danefæ børnetøj? Læs mere om børnetøjet her.

Skandinavisk design når det er bedst

Danefæ børnetøj er et specielt mærke, der forstår at kombinere sjov og leg med nordisk historie. Deres designs er inspireret af nordisk mytologi og Danmark, hvilket også tydeligt ses på deres stil inden for børnetøj.

Firmaet laver nemlig produkter af høj kvalitet, hvor humor, farver og historie er de vigtigste elementer. Det er et mærke, der fortsat udvikler sig, men Danefæ børnetøjs idegrundlag står fast: Danmarks mest legendariske ikoner – vikingen, havfruen, svanen, storken – tilsat et gran af ironi og flotte striber – på lunt, praktisk, funky og hyggeligt tøj tilpasset det lunefulde skandinaviske vejr, og som holder vask efter vask efter vask!

Køb Danefæ børnetøj på nettet

Deres børnetøj er  lavet til børn, der skal have lov til at være børn i deres eget lille farverige univers. Det er et magisk mærke, der virkelig forstår sig på børn, deres vilje til læring og deres farverige fantasi. Danefæ børnetøj kan købes her hos kids-world.dk. Det er nemt og simpelt, og så får du det leveret lige til døren – hvor meget bedre kan det blive?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *