Børnebloggen

Skab hygge med de rigtige børnelamper

Der er mange måder, man kan skabe hygge i børneværelset på. Det behøver heller ikke at være så kompliceret eller at koste så mange penge at skabe en hyggelig og tryg atmosfære i børneværelset. Man kan for eksempel skabe en rigtig hyggelig stemning i børneværelset ved hjælp af børnelamper og lyskæder.

Kreativ indretning i børneværelset

Børnelamper appellerer af gode grunde til børn, da de ofte er mere farverige eller pyntet med spændende motiver eller mønstre, hvorfor det kan være en rigtig god idé netop at bruge børnelamper i indretningen på børneværelset for at skabe det bedste og mest spændende miljø for barnet.

Det er også en god måde, at skabe en hyggelig stemning på, da belysningen ofte er lidt dæmpet og lamperne lidt flere. Det giver derfor en hyggebelysning, hvis man bruger flere små lamper eller lyskæder i rummet. Lyskæder kan bruges på mange forskellige måder – det er kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænser.

Man kan for eksempel ligge den ind i hylderne på væggen, hvilket vil give en dekorativ effekt. Man kan også vælge at hænge dem over eller omkring senge for at skabe en hyggelig stemning eller putte dem ned i et stort gennemsigtigt glas. Der er masser af forskellige og kreative løsninger.

 

Find børnelamper hos Idemøbler

Hos Idemøbler finder du flere forskellige børnelamper og lyskæder, der vil passe godt ind i de fleste børneværelser. Der findes for eksempel Bolette lyskæderne, der fås i flere forskellige farvesammensætninger. Man kan også få lyskæder i forskellige former, herunder hjerter og stjerne, hvilket også er en sød idé til børneværelset.

Børnelamperne kan nemt og hurtigt bestilles fra Idemøblers hjemmeside, der netop har fået en make-over og dermed er blevet endnu mere brugervenlig – noget vi nok er mange der har glædet os til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *