Børnebloggen

Sækkestol er et hit til teenagerværelset

Har du en teenager i hjemmet, så kender du sikkert til, hvor sløve de til tider kan være, og hvor meget de holder af at ligge og slænge på værelset.

Tiderne har ændret sig en del siden jeg ved barn, og i dag bruger mange børn og teenagere meget mere tid på værelset med diverse computer spil, Playstation spil og lignede.

En sækkestol egner sig derfor rigtig godt til teenagerværelset, da man kan ligge og slænge sig i den og samtidig betjene sin Playstation eller en hvilken som helst anden kontrol. Det er også et godt ’møbel’ til når man har vennerne på besøg og måske gerne vil slappe af med en film.

Find den rette sækkestol

Men selv indenfor dette marked, findes der mange forskellige slags at vælge imellem, hvorfor det er en god idé at gøre sig nogle overvejelser om sine behov og budget, inden man anskaffer sig en af de populære sækkestole.

Hos ILVA finder du et stort og varieret udvalg af sækkestole, der både varierer i farve, størrelse, form, materialer og pris. Der er derfor noget for enhver smag, stil og budget at vælge imellem hos ILVA.

 

  • Den prisvenlige: Sækkestolen fra mærket 24Seven er den billigste løsning hos ILVA, da den ligger på en fast lavpris på 500 kroner, hvilket generelt set bestemt er i den lave ende af pris skalaen, hvis man sammenligner med andre fabrikanter af sækkestole. Sækkestolen er betrukket med et polyester betræk, hvilket betyder at den er mere eller mindre vandafvisende, hvilket er en rigtig ideel løsning, hvis den skal bruges i teenagerværelset, hvor der formentlig ofte er risiko for at blive spildt drikkevarer. Sækkestolen fås desuden i flere forskellige farver lige fra sort til rød, lime grøn, lilla, pink og blå.
  • Luksusudgaven: Sækkestolen fra Rangoon er en rigtig luksusudgave af sækkestolen, da den nærmest er konstrueret som en liggestol, hvorfor man får den ultimative komfort med dette valg. Jeg forestiller mig, at den ville være rigtig god at ligge og læse en bog i. Sækkestolen, der også kan bruges til udendørs brug, er vandtæt og betrukket med et mørkegråt antibakterielt polyester betræk. Selve fyldet består af EPS kugler.
    Sækkestolen fås kun i den ene farve og koster 1400 kroner.
  • Sækkestol med ekstra komfort: Sækkestolene fra Soft Peak og Chill er ikke helt så luksus som den fra Ragoon, hvor man kan ligge helt udstrakt, men de nærmer sig. Sækkestolene er formet, således at man får god støtte til hovedet og nakken. Sækkestolene fra Soft Peak fås i forskellige grå nuancer og koster lige nu 1000 kroner på tilbud, mens sækkestolene fra Chill fås i en blå og tre forskellige brunlige nuancer. De ligger altid til en fast pris på 1000 kroner.
  • En ekstra stol: Sækkestolen fra Bagseat er ideel, hvis du har brug for en ekstra stol på værelset, der ikke fylder for meget, da den er mere kompakt og lidt højere i det. Den vil derfor være bedre end de andre sækkestole, hvis man skal sidde ved et skrivebord. Sækkestolen fås kun i rød og koster 449 kroner.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *