Børnebloggen

Multifunktionelle og praktiske pusletasker fra Voksi

Er du selv gravid eller kender du en der er det, og er du derfor enten på udkig efter alt som baby behøver eller en god babyshower gave? Så kunne det måske være en mulighed med en smart og funktionel Voksi pusletaske, der fås i flere forskellige lækre designs.

Synes du også at markedet for pusletasker er lidt af en jungle, og har du svært ved at overskue, hvilken løsning der er den bedste? Så læs med her og hør mere om pusletaskerne, hvor den danske mor Ida Ising står bag.

Derfor skal du vælge en Voksi pusletaske

Ved hjælp af naturens egne materialer som udgangspunkt og med konstant udvikling af Voksi’s produkter og kollektioner samt uafbrudt søgen efter ny teknologi og nye materialer, kan Voksi i øjeblikket tilbyde en omfattende kollektion af kvalitetsprodukter. Naturmaterialer er stadig i højsædet ligesom det var det i den oprindelige Voksi kollektion. Der bruges materialer som uld, dun, fjer og bomuld kombineret for at give barnet det bedste. Voksi er særlig kendt for det originale mobile skiftbord, der er en super smart og nem måde at skifte dit barn på, når du er på farten.

Fokus på design

Design er en vigtig del af Voksi universet. Voksi produkterne er først og fremmest designet til at være praktiske og brugervenlige, men der er også højt fokus på det æstetiske aspekt af produktet. Produkterne er elegante og stilfulde, hvilket også er en væsentlig faktor for mange nybagte mødre. Håndlavede produkter er et andet grundlæggende aspekt af Voksi’s produktsortiment. Ideerne er nemlig kommet til livs ved hjælp af nål og tråd, hvilket tydligt skinner igennem ved de færdige produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *