Børnebloggen

Gør dit Disneyland ophold billigere

Nu skal børnenes drøm realiseres, for nu går turen nemlig til Disneyland Paris. For at børnene får den bedste tur nogensinde, er det en god idé at fortælle dem, hvad de kommer til at møde, og hvad Disneylands forlystelsesparker byder på.

Det kan godt være lidt overvældende alt sammen! Få et indblik i Disneylands magiske øjeblikke her, og find priser, der passer til hele familien her på siden.

Underholdning ud over det sædvanlige

Disneyland Paris har to parker, den ene Disneyland Park, byder på sjov og leg i 5 forskellige temalande. Den anden park, Walt Disnet Studios, får man et indblik bag de mest magiske scener i Disneys film og tv.

I parkerne vil børnene få oplevelser for livet, og endda blive mødt af forskellige Disney-figurer, som kommer rundt og hilser på alle. Her kan man både få taget billeder, og få deres autografer. Man skal ikke være bange for, at børnene vil kede sig, da der er forlystelser, shows, parader og meget mere!

Børnevenlige omgivelser

Da Disneyland er for børnene, er personalet, derfor også meget børnevenlige, og vil børnene det bedste. Det er børnenes paradis, så servicen er i top, og det er derfor en meget speciel oplevelse for børnene, når de møder deres store Disney stjerner. For at gøre turen nemmere, skal man have styr på autografbøgerne hjemmefra, så de kan jagte de store tøjfigurer, som selvfølgelig er ægte kostumer.

Få et godt tilbud på rejsen

Går turen til Disneyland Paris med et realistisk feriebudget i baghånden, skal opholdet bestilles igennem Spies, da man ved at bestille helpension, for en overkommelig pris, der giver én mest ud af sin ferie. Man kan bo på hoteller, der tilbyder morgenmad og middag, samt måltiderne kan også nydes i selskab med de kendte Disney-figurer.

Frokosten finder sted i forlystelsesparkerne i eventyrlystne omgivelser. Rejser og booker man hotelophold med Spies, får man en ferie, der byder på luksus, og børnevenligt miljø til fordelsagtige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *